HÍREK

Ösvénytaposó Kupa

2020-ban nem teljesíthető!

Az Ösvénytaposó Kupa megszerzéséhez egész évben ki kell tartanod az Ösvénytaposók mellett és teljesítened kell mind a 7 túránkon a maximális távot! Ha ez még túl nagy falat, akkor teljesíts rövidebb távokat legalább 6 túránkon és megkapod a távoknak megfelelő bronz, ezüst vagy arany érmet. Részleteket itt találsz a Kupáról: http://bit.ly/37DTAOh
Számítunk Rád 2020-ban!

Ösvénytaposó Kupa

Teljesítménytúra mozgalom

A túramozgalom célja jutalmazni, díjazni az Egyesületünk túráin résztvevő túrázók hűségét, ezért a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció után küldjük az igazolófüzetet e-mailben. 2022-ben nem teljesíthető!

Díjazás: Érem vagy Kupa.
Teljesítés feltételei: Egy naptári éven belül az egyesületünk (ÖBT) által rendezett 7 teljesítménytúrából legalább 6 túrán kell részt venni, a túra rendezésének napján, minimum egy táv szintidőn belüli teljesítésével, melyért érem díjazás jár. A teljesített távok összeadódnak, azaz lehetőség van egy túranapon több táv teljesítésére is, viszont nem váltható ki másik túrán való részvétel. Az értékelésbe a túrák igazolófüzetében megadott táv adatokat kell figyelembe venni.
Aki mind a 7 teljesítménytúra leghosszabb távját teljesíti szintidőn belül, annak kupa díjazás jár.

Értékelés:

Bronz fokozat: min. 6 túra és 50-129,9 km

Ezüst fokozat: min. 6 túra és 130-214,9 km

Arany fokozat: min. 6 túra és 215 km felett

Kupa fokozat:  7 túra és a leghosszabb távok.

Díjazás: Bronz-, Ezüst-, Aranyérem, Kupa, névre szóló oklevél.

Díjátadás: Novemberben.