Általános Szerződési Feltételek

A www.osvenytaposo.hu weboldal használatával és az előnevezés elküldésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az oldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért. Résztvevő előnevezése leadásával vállalja a szerződésből származó jogkövetkezményeket.

Résztvevő az előnevezés leadásával név, cím, telefonszám és e-mailcím adatait önként megosztja az Ösvénytaposó Baráti Társasággal a teljesítés érdekében.

Az Ösvénytaposó Baráti Társaság adatai

Teljes név: Ösvénytaposó Baráti Társaság
Székhely: 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 3. III. 11.
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék
Nyilvántartási száma: 01-02-0010567
Adószáma: 18248993-1-43

Fogalmak

Résztvevő: az a személy, aki saját nevében a www.osvenytaposo.hu weboldalon keresztül előnevezést ad le.

Az Ösvénytaposó Baráti Társaság teljesítménytúrákat rendez az alábbi feltételekkel:

Résztvevő köteles előnevezése során a valóságnak megfelelő adatokat megadni. Az adatok valóságtartalmát  az Ösvénytaposó Baráti Társaság nem ellenőrzi. 

Résztvevő tudomásul veszi, hogy a leadott előnevezés kizárólag az Ösvénytaposó Baráti Társaság adott rendezvényére,  és az előnevezés visszaigazolásában megjelölt időszakban használható az előnevezéskor megismert feltételekkel.

Az előnevezés csak a választott túrán és túratávon használható. A helyes túratáv  megválasztása résztvevő felelőssége.  Résztvevő  tudomásul veszi, hogy amennyiben a választott túratávtól eltérő túratávon indul, úgy a teljesítést nem tudjuk elfogadni.

A résztvevő az előnevezéssel elfogadja a teljesítménytúra részvételi szabályait. A résztvevő tudomásul veszi, hogy a teljesítménytúrán saját felelősségére indul. Az Ösvénytaposó Baráti Társaságtól kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!

Előnevezési folyamat

Az előnevezés lehetőségét az ÖBT saját weboldalán keresztül nyújtja, pénzintézet által biztosított biztonságos online fizetési felületen keresztül. A szükséges adatok megadását, jelen ÁSZF elfogadását és a sikeres fizetést követően az ÖBT visszaigazoló e-mailt küld.

Az előnevezés a résztvevő által a weboldalon leadott előnevezés szerinti díjszabás szerint jön létre, miután Ösvénytaposó Baráti Társaság a megrendelést visszaigazolta.

A kedvezményes előnevezési díjat a túrakiírásban szereplő előnevezési határidő lejártáig biztosítjuk.

Előnevezés érvényesítése

Előnevezés érvényesítésére a résztvevőnek a teljesítménytúra napján, a túra helyszínén van lehetősége.

Technikai hibák 

Résztvevő köteles jelezni, amennyiben az Ösvénytaposó Baráti Társaság által készített számla tudomása szerint hiányos, és nem a megfelelő adatokat tartalmazza.

Résztvevő köteles tájékoztatni az Ösvénytaposó Baráti Társaságot minden, a teljesítménytúra során felmerült rendkívüli eseményről.

Résztvevő tudomásul veszi, hogy az Ösvénytaposó Baráti Társaság jogosult  szabálytalanság esetén a résztvevőt kizárni a versenyből.

Elállás joga

Résztvevő köteles a teljesítménytúra előtt jelezni lemondási szándékát. Amennyiben a résztvevő az előnevezési határidő lejárta előtt jelzi e-mailben lemondási szándékát, az előnevezési összeg 85%-a visszautalásra kerül.

Előnevezési határidő lejárta után történő lemondási szándék esetén nem jár vissza az előnevezési díj. 

Átruházás

Résztvevő átadhatja előnevezését egy másik résztvevőnek, erre az Ösvénytaposó Baráti Társaság e-mail címére küldött levélben van lehetőség, amihez meg kell adni az új résztvevő adatait

Távmódosítás (az előnevezési határidő lejárta előtt lehetséges)

Amennyiben résztvevő a teljesítménytúra napján és helyszínén távot módosít, nem jár vissza a különbözet.

Egyéb rendelkezések

Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadók.

Budapest, 2023. március 30.