HÍREK

Ördög Kör

Elindítottuk az első instant túrát a Bakonyban, Ördög Kör néven. Csesznekről indul és oda is tér vissza. Két táv közül lehet választani, 25 és 55 km gyalog és futva is teljesíthető, különböző szintidővel.
Az instant túra lényege, hogy kihelyezett QR kódokat kell leolvasni, melyhez egy okos telefonra és egy QR kód olvasóra van szükség. Bármikor lehet indulni és teljesíteni a túrát, akár hétköznap is. A túrán nevezési díjat nem kell fizetni. Minden sikeres teljesítés után igényelhető a díjazás, ami névre szóló oklevél és egyedi érem, melynek díja háromezer forint. A díjazást postán kapják meg a teljesítők. Távonként különböző érem és oklevél van.
További információk: www.ordogkor.hu
Facebookon: https://www.facebook.com/ordogkor/

Legutóbbi hírek

Túramozgalom postázás

Bármelyik túramozgalom teljesítése után kérjük e-mailben érdeklődj a postázási címről, mert az igazolófüzetben szereplő postafiók cím megszűnt! osvenyinfo@gmail.com

Bitva Kör a Bakony alján

Elindítottuk legújabb körünket, a Bitva Kört. Jelenleg két távot lehet teljesíteni, a 25 és a 40 km-t. Lesz egy 60 km-es táv is.
Döbröntéről indul és oda is érkezik vissza. 

Bakony Kör

Elstartolt a Bakony Kör! 115 km hosszú útvonalat kell végigjárni 30 óra alatt.

Kevély túra

Szeptember 11-én rendezzük a Kevély túrát Pilisborosjenőről.
Az előnevezés július 29-én indul!

Ösvénytaposó Kupa

2020-ban nem teljesíthető!
Az Ösvénytaposó Kupa megszerzéséhez egész évben ki kell tartanod az Ösvénytaposók mellett és teljesítened kell mind a 7 túránkon a maximális távot!

Túramozgalom változás!

Az Öreg-Bakony Bakancsosa, Dornyay Béla Emlékút és a Rómer Flóris Emlékút részvételi díja 2019-től 1.000 Ft-ra változik. 

Önkéntes feladat

Szeretnél velünk túrát rendezni? Kipróbálnád magad az asztal másik oldalán? Itt a lehetőség!